Baš su posebni

Đokovići pokazali dio svog raskošnog doma, ali i kako se zabavljaju dok borave u karanteni

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi, uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji, napisala je Jelena Đoković na Instagramu u videu u kojem je pokazala svoj raskošni dom.

Tenisač Novak Đoković (32) i njegova supruga Jelena često pokazuju kako provode vrijeme u samoizolaciji, a na društvenim mrežama ovoga puta objavili su video iz svoje raskošne kuće.

"Sretan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. Novak i ja smo vam obećali joga izazov i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pjevaju, psi laju... sve idealno. Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge! Vjerujem da je ovo najzabavnije sa klincima. Pokušajte, snimite, tagirajte nas, a mi ćemo vas repostati! Jedan, dva, tri... i idemooo!" napisala je Jelena na svom Instagramu.

Sretni par u zagrljaju je pozdravio obožavatelje, a istaknuli su kako se nadaju da svi provode kvalitetni vrijeme kod kuće s namilijima.

Svima je posebno pažnju skrenulo predvorje u kojem su snimili video, a obožavatelje su oduševili uređenjem interijera, što su im i napisali u brojnim komentarima.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS