Veliko priznanje

Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma!

U jakoj konkurenciji za nagradu Večernjakova ruža i Zlatni studio su naši glumci, emisije, novinari, show i naslovna pjesma, a pobjednike birate i vi!

Nova TV ponovno se našla u izboru za nagrade i priznanja, nominirana je u tri kategorije Večernjakove ruže.

Najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj Dnevnik Nove TV konkurira za tv emisiju godine, Mislav Bago nominiran je u kategoriji tv osoba godine, a novo lice godine mogao bi biti postati Fabijan Pavao Medvešek.

U finale za dodjelu nagrade Zlatni studio ušla je Ivana Paradžiković i emisija Provjereno, za glasove publike borit će se i naš Andrija Jarak u kategoriji tv novinar. Finalist u kategoriji tv zabava je i show "Tvoje lice zvuči poznato", ali i naslovna pjesma serije "Dar Mar" "Neće nas zauvik bit". U konkurenciji je i Goran Navojec u kategoriji najboljeg glumca.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS