što kažete?

Pogledajte spot za novu Thompsonovu pjesmu, već je prikupio hrpu komentara: "Treba hrabrosti za ovakve riječi...''

Thompson Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nova Thompsonova pjesma dobila je svoj službeni spot. Pjevač je singl "Ako ne znaš šta je bilo" snimio s bendom Hrvatske ruže.

Marko Perković Thompson obradovao je obožavatelje svojim povratkom na scenu, sada je svjetlost dana ugledao i službeni spot njegove nove pjesme "Ako ne znaš šta je bilo".

Novi glazbeni hit nastao u suradnji s bendom Hrvatske ruže otkupio je poznati autor Neno Ninčević koji s Thompsonom potpisuje tekst. 

Iako nije prošlo niti sat vremena od objave spota, u komentarima se već nižu brojne pohvale.

"Treba snage i hrabrosti za ovakve riječi", "Ovo nam je tako trebalo", samo su neki od komentara.

Spot pogledajte u nastavku.

Inače, Perković će 8. kolovoza održati svoj samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, a koliko je nedostajao svojim obožavateljima, potvrđuje informacija da su ulaznice za koncert potpuno rasprodane u samo nekoliko sati.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Bivša seks-bomba 80-ih javila se s Hvara gdje boravi na luksuznoj jahti, Hrvatsku je opisala sa samo tri riječi!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tarika je zasjenila predivna supruga Lejla u svilenoj haljini, za nju vrijeme kao da je stalo!

Povezana vijest Clubzone Novu Oliverovu pjesmu prvi će čuti njegovi Velolučani, a spot izlazi na dan šeste obljetnice njegove smrti

Povezana vijest Celebrity Poznato je tko će nastupiti u Kninu na Oluju: "Svaki njihov koncert je za pamćenje!"

Povezana vijest Celebrity Ma je li to on?! Zovu ga kraljem drastičnih transformacija, ali vjerni fanovi uspjeli su ga prepoznati unatoč novim promjenama!

Povezana vijest Celebrity Oprah Winfrey napokon je komentirala glasine da je godinama u vezi s najboljom prijateljicom: ''Vjerujte mi...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS