"Raj na zemlji"

Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotkama s luksuznog obiteljskog odmora, nije nedostajalo ni romantike!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografije s odmora na Maldivima gdje je bila sa suprugom Goranom Ivanišević, njihovim sinčićem Oliverom te njegovim sinom Emanuleom iz prvog braka.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (50) sa suprugom Nives (40) i njihovim četverogodišnjim sinčićem Oliverom nedavno je uživao na Maldivima.

Nives se s odmora redovito javljala na Instagramu, a fotografije iz tropskog raja nije prestala objavljivati ni nakon povratka u Hrvatsku.

"Prošli tjedan", napisala je u opisu galerije kojom se prisjetila luksuza u kojem su uživali, a fotkama je zadivila svoje pratitelje.

"Ovo stvarno izgleda kao raj na zemlji", "Wow, sjajne slike", "Divota", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Prije toga je podijelila još jednu veliku galeriju u kojoj je otkrila i da na odmoru nije nedostajalo ni romantike. U nizu fotki našla se jedna na kojoj strastveno ljubi Gorana u plićaku i kojom su potvrdili da su još zaljubljeni kao prvog dana, a pokazala je i zavidnu liniju u bikiniju. Fotke pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS