''zgodna i seksi!''

Celzijus u vrućem bikiniju pokazala još jednu vještinu koju posjeduje i spomenula ono čega se mnoge žene srame: ''Izazivaš klimatske promjene!''

Nives Celzijus Screenshot 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Nives Celzijus pokazala je vještina veslanja na supu, a s pratiteljima je još jednom podijelila prizor u bikiniju.

Već je poznato da Nives Celzijus dodatno zagrijava temperaturu ovog ljeta svojim provokativnim izdanjima, a sada je još jednom počastila pratitelje u izdanju s ljetovanja u bikiniju.

Nives se snimila kako plovi supom u smeđem badiću te je svu snagu usmjerila na veslanje.

"Celulit na sunce", napisala je u opisu objave, a pratitelji su odmah pohrlili u komentare.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Izazivaš klimatske promjene", "Simpatična Nives", "Zgodni ste i seksi", pisali su.

Inače, Nives često svoje pratitelje časti golišavim fotografijama, a nedavno je pozirala na brodu u minijaturnom kupaćem kostimu.

Pratitelj ju je nedavno i napao zbog raskošnih oblina u bikiniju, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput objavila video u toplesu, prizori u kojima se skida raspametili su fanove pjevačice!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Naslovnica Supruga Dominika Livakovića objavila fotku u badiću pola godine nakon poroda: ''Jaooo, pa ti si prekrasna!''

Povezana vijest Zanimljivosti Ovo je posljednja poruka Olivera Dragojevića koju je uputio obožavateljima prije smrti, ove riječi zbilja imaju neku posebnu čar

Povezana vijest Celebrity Na koncertu za Olivera pojavila se naša bivša misica koju u javnosti nismo vidjeli godinu dana, a pogledajte i kako je izgledala dok je nosila krunu!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pokazala drastičnu promjenu izgleda, više nije plavuša: "Kao barbika si, ovo samo tebi stoji!"

Povezana vijest Celebrity Bivši zaručnik J.Lo poznat je kao ženskaroš, a evo kakav je kavalir bio prema prijateljicama svoje trenutne cure!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS