''neopisivo!''

Nives vatreno za Vatrene! Objavila video u kojem se zavodljivo izvija na hrvatskoj zastavi

Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jedna od mnogih Hrvatica koje su pružile podršku našoj reprezentaciji jest i Nives Celzijus, koja je u vatrenom izdanju pozirala na hrvatskoj zastavi.

Nives Celzijus u više je navrata pokazala da je vatrena navijačica kada je u pitanju nogomet, a uoči utakmice Hrvatske i Albanije svoje je pratitelje počastila atraktivnim prizorima na hrvatskoj zastavi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

U seksi crvenom kompletu pozirala je ležeći na prepoznatljivim kockicama, a na nogama je imala i štikle istog uzorka. 

"Neopisivo!" napisala je u opisu objave, a obožavatelji su joj odmah udijelili pregršt komplimenata.

"Najljepša", "WOW", "Savršenstvo", "Lijepa si", nižu se komentari. 

Zastava je kroz nekoliko hrvatskih gradova krenula prema Berlinu, gdje Hrvatska u subotu igra prvu utakmicu protiv Španjolske. Njezina "premijera" bila je na Svjetskom prvenstvu u Katru prije dvije godine.

Nives na svakom prvenstvu vjerno navija za Hrvatsku, a u svom ormaru ima nekoliko kupaćih kostima u kockicama kojima se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Povezana vijest inMagazin Poznati Hrvati o nogometnoj euforiji koja trese cijelu zemlju: ''Jedan sam od najžešćih, najluđi, ma najagresivniji!''

Povezana vijest Celebrity Nives u haljini od pet eura izgleda kao milijun dolara, a tu su i prorezi baš na pravim mjestima!

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sjećate se Sevkine haljine s dekolteom do pupka u kojoj je sve oborila s nogu? Sad ju je posudila prijateljici!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS