Seksi navijačica

Nives Celzijus u vatrenom izdanju uzbuđeno skakutala ispod goleme zastave, a jasno je gdje su svi gledali!

Nives Celzijus - 2 Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu objavila je video u kojem u seksi crvenom kombinezonu pleše i skakuće ispod dvjestometarske zastave.

Nives Celzijus podržala je reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu na originalan način.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je video u kojem prolazi ispod dvjestometarske zastave, odjevena u seksi crveni kombinezon s dubokim izrezom na dekolteu.

"Srce nam gori", napisala je u opisu videa uz koji je dodala i navijačku pjesmu Zaprešić Boysa "Igraj moja Hrvatska".

Sjajno raspoložena i s osmijehom od uha do uha, Nives je pod zastavom veselo skakutala i plesala, a jasno je kamo su pritom svi gledali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Kraljica bila, kraljica i ostala", "Predivna si, Nives", "Neopisivo", "Najljepša, najdivnija, prelijepa i prekrasna žena", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod objave.

Nives je inače velika podrška Vatrenima, a bila je i 10 godina u braku s našim bivšim nogometašem Dino Drpićem, s kojim je dobila i dvoje djece, kćer Taishu i sina Leonea.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS