seksi podrška

Nives u sićušnom bikiniju zapalila atmosferu prije utakmice, a među grudi je stavila i poseban navijački rekvizit!

Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu pokazala je svoje seksi navijačko izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade.

Nives Celzijus je spremna je bodriti Vatrene utakmici protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu.

Svojim navijačkim izdanjem pohvalila se na Instagramu, a radi se i minijaturnom bikiniju s prepoznatljivim bijelo-crvenim kvadratićima koji je jedva pokrio njezine bujne obline.

Pažnju je privukao i poseban navijački rekvizit koji je stavila među grudi, točnije mobitel s maskom na kojoj je njezina fotka u istom badiću i natpis "Croatia".

"Mislio sam navijati za Kanadu, ali poslije ovog samo za Hrvatsku", "Nijedna joj ravna nije", "Bravo Nives", "Najljepša navijačica, danas pobjeda", "Bomba si", nizali su se komentari ispod fotke, a zanimanje su izazvale i Nivesine tetovaže, posebice ona koja je provirila iz donjeg dijela badića.

Još jednu fotografiju svojeg navijačkog izdanja objavila je u pričama na Instagramu, a možete je pogledati u našoj galeriji. 

Prije prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, Nives je objavila video u kojem veselo skakuće i pleše ispod zastave od dvjesto metara, kakvu su naši navijači ponijeli i u Katar.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS