"Mila majko!"

Nives Celzijus u bikiniju koji joj jedva pokriva grudi pružila nikad bolji pogled na svu svoju raskoš!

Nives Celzijus - 7 Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Nives Celzijus već je odavno otvorila sezonu sunčanja, a sada je počastila još jednom svojom seksi fotografijom u kupaćem kostimu.

Svestranoj Nives Celzijus (41) sve čega se primi polazi od ruke, pa ne čudi ni da je tako popularna na društvenim mrežama.

Njezinoj popularnosti svakako doprinose golišave fotografije koje često objavljuje i kojima se njezini pratitelji najviše raduju, a sada ih je počastila baš jednom takvom.

Iako je već odavno otvorila sezonu sunčanja na svojoj terasi, njezina nova fotografija u bikiniju još je više seksi od prethodnih jer je zauzela i zavodljivu pozu.

"Mila majko moja", "Prirodna ljepota", "Sve ljepša i ljepša", "Prekrasna si ženo", "Boginja", "Volimo te mačko", "Goriš", samo su neki od komplimenata koje je dobila, uz brojna srca, emotikone vatrice i tisuće lajkova.

I dok nema problema s otkrivanjem svojeg tijela, Nives vješto skriva svoju privatnost i ljubavni život, pa nije poznato postoj li neki poseban muškarac u njezinom životu, iako bi, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, mnogi rado bili na tom mjestu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Provokativni video Elle Dvornik i Alke Vuice: Jedna je u donjem rublju, a druga u kratkoj haljini s opasno dubokim dekolteom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS