"ne brini se..."

Golišavu fotku Nives zasjenila je njezina neobična poruka: "Prestara, predebela, premasna...''

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Već je poznato da Nives Celzijus uvijek očara svojim fotografijama, ali uvijek ima onih koji će se javiti s negativnim komentarima, a ona se s hejterima obračunala na svoj način.

Nives Celzijus ovog ljeta redovno časti pratitelje provokativnim fotografijama, a i ovoga je puta njezina figura osvanula na naslovnici Instagrama.

Pozirala je u crnom bikiniju, a na desnoj se strani nazirala tetovaža s kojom je Nives ukrasila svoj bok. Međutim, ovoga puta najveću pozornost privukao je njezin opis u kojemu se indirektno osvrnula na negativne komentare.

"Prestara, predebela, premasna, preumjetna, preprirodna, precelulitna, pregadna, preprazna... I sebi savršena!" napisala je u opisu objave, a pratitelji su odmah pohrlili u komentare.

"Ma tko te ne voli takvu, taj nije normalan", "Ma ne brini se, super si, samo naprijed", "Prelijepa, predivna, prekrasna, prezgodna i preslatka", "Savršena u svakom pogledu i u top-izdanju", pisali su.

Nives je također nedavno podijelila video gdje vesla na supu.

"Celulit na sunce", napisala je, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Slovenka koju Hrvati obožavaju otvoreno je progovorila o svojoj biseksualnosti: "Ako Bog da, imat ću ženu i djecu"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput uskočila u savršenu ljetnu kombinaciju za novi izlet sa sinom, a od cijene njezinih papuča moglo bi vam se zavrtjeti!

Povezana vijest Celebrity Tko je zgodni plivač koji je postao miljenik žena na Igrama? Isklesanim torzom zaludio je gledateljice: "Top-model!"

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je strastveno Kolinda Grabar-Kitarović pratila našu Donnu s tribina u Parizu, vjerna je podrška našim sportašima!

Povezana vijest Celebrity Stroga pravila kraljevskog jelovnika: Ovo je hrana koju Kate i William nikako ne smiju jesti!

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač pohvalila se fotkama s prvog obiteljskog ljetovanja, u crnoj kreaciji oduševila je figurom nakon samo dva mjeseca od poroda!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS