svaka čast!

Nives se obračunala s hejterima i jasno im dala do znanja što misli, podršku joj dale i poznate prijateljice: "Kraljica nad kraljicama!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na svom Instagramu objavila video snimljen kraj bazena uz koji je dala do znanja što misli o zlim komentarima koji su posljednjih dana dolazili na njezin račun.

Nives Celzijus na svoj se način obračunala s hejterima na Instagramu te je objavila video u kojem je njezina pozadina u prvom planu. "Nives Celulitis (moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko)", napisala je naša poznata ljepotica uz video koji je snimila pored bazena.

"A di je taj celulit draga ženo", "Kraljica nad kraljicama", "Izgledaš božanstveno", samo su neki od komentara njezinih pratitelja, a podršku joj je dala i prijateljica Ecija Ivušić. Kasnije je Nives objavila i fotku na kojoj radi špagu, na koju je reagirala poduzetnica Snježana Mehun.

"Draga prekrasna si! Nitko se ovako nije mogao istegnuti u teretani ko ti i nitko nije više i upornije trenirao nego ti, čak i profići su se mogli sakriti, a da svatko može napraviti podlu lošu sliku, Bože mili pa to znamo i još k tome iz lošeg kuta. Ne razumijem tko što ima od toga, ali neka narod uživa i pokušaju se svi uspoređivati s tobom hoće li im biti lakše? Neće! Hoće li biti ljepši? Neće! Mogu li ti uzeti tvoju presexy energiju i veliko srce pravog čovjeka, frenda, žene, majke, sestre, kćeri, ne mogu! Zato i jesi kraljica! Volim te", napisala joj je.

Nives smo donedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su je obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo je vidjeti u nježnima, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS