Fatalna žena!

Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Nova TV 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nives Celzijus je u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pažnju plijenila u utegnutoj kombinaciji koju je i sama prokomentirala.

Nives Celzijus je u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala u profinjenoj haljini s bujnim dekolteom, a cijelom dojmu je pridonijela i njezina elegantna frizura.

Za Nivesin stajling se i ovog puta pobrinuo stilist Marko Grubnić, a Nives je pred svima otkrila što misli o njegovu odabiru i našalila se na taj račun.

"Naš dragi stilist Marko Grubnić toliko me utegnuo da mi suze permanentno naviru na oči", izjavila je Nives.

U prošloj emisiji iznenadila je kombinacijom u kojoj se zakopčala do grla i to u pripijenoj zelenoj haljini sa šljokicama, za što je dobila brojne pohvale i komplimente putem društvenih mreža.

A osim haljine kojom je plijenila pažnju, bio je tu i mali razgovor s Indirom koja je nastupila kao Lionel Richie u duetu s Fabijanom Pavlom Medvešekom koji se ovoga puta transformmirao u Dianu Ross. 

''Bio si divan Fabijane, divni vi, divna maska, divan glas'', komentirala je Nives, pomalo ljubomorna na Indiru što je ona dobila priliku dijeliti binu s Fabijanom.

''Indira kolegice, sunce ti kalajsano, tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka, to ti nikad neću oprostiti'', rekla je Nives u svom stilu, a Indira je prihvatila šalu. 

''Znala sam da ćeš ti biti razlog razdora u žiriju'', poručila je Indira Nives. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Nešto drugačije, a opet provokativno! Majinu pojavu komentirao i Frano: ''Lanci, uzde, okovi''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS