Vruće!

Nives definitivno zna kako podignuti već visoke temperature, u seksi crnoj haljini pokazala nevjerojatan dekolte!

Nives Celzijus - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus dodatno je povisila temperaturu fotkama iz izlaska na kojima je u crnoj uskoj haljini istaknula nevjerojatno bujni dekolte.

Nives Celzijus ponovno je uspjela napraviti pomutnju na Instagramu i dokazala kako zna dodatno potpaliti već vrelu atmosferu.

Na Instagramu je objavila tri fotografije iz izlaska za koji je odlučila odjenuti crnu usku haljinu koja je imala duboki prorez u dekolteu, a Nives nije nimalo uspjela sakriti svoje atribute koji su teško neuočljivi u ovom komadu tkanine.

''Ljeto je'', napisala je Nives u opisu fotografija uz emotikon koktela, a pratitelji nisu mogli ostati ravnodušni u komentarima.

''Femme fatale'', pohvalila ju je poznata prijateljica Ecija Ivušić.

''Mamiš'', ''Divna si kao i uvijek'', ''Teta Nives je opet zavodljiva'', pisali su obožavatelji i pratitelji.

Obzirom da je krenulo ljeto, i Nives je krenula s objavama seksi fotografija u kupaćem kostimu, a pratiteljima je nedavno otkrila i da ima tetovažu maslinove grančice na rebrima.

Pozirajući na vrtnoj garnituri u crnom kupaćem kostimu Nives je napisala: ''Valjda vam je jasno koliko volim masline'' aludirajući na tetovažu maslina, ali i pravo malo stablo masline koje se nalazilo u pozadini.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Neven Ciganović uživao u izlasku gdje su bili mnogi poznati Hrvati, Sandra Perković na rođendan pokazala noge u mini haljini

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Kristina Krepela i Marin Miletić više se ne skrivaju: U prvom službenom zajedničkom izlasku nije bilo teško vidjeti koliko su zaljubljeni!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS