"božanstvena si!"

Zanosna Nives u mini haljini potpuno je očarala pratitelje, ovoga puta svi su gledali samo u njezine noge!

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Već je poznato da Nives Celzijus uvijek iznenadi zanosnim prizorima, a ovoga puta sve je očarala u mini haljini.

Nives Celzijus često iznenadi pratitelje provokativnim prizorima, a ovoga puta potpuno ih je očarala novim fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Pozirala je u mini ružičastoj haljini u kojoj je istaknula istrenirane noge, modnu kombinaciju upotpunila je bež štiklama i torbicom.

"Dajte vina, hoću lom", napisala je u opisu objave u kojoj stoji da se Nives trenutačno nalazi u Motovunu.

U komentarima je dobila pregršt komplimenata.

"Jako si mi zgodna u ovome", "Nives ima lijepo lice i zaobljenu liniju tijela pa mi, njezini fanovi uživamo u svakoj novoj objavi", "Nives, s tobom je uvijek lom", "Kakve noge imaš", "Božanstvena si", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila i video koji je raspametio sve njezine obožavatelje. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zgodni glumac rastaje se od 23 godine starije kolegice? Njihova ljubavna priča još nikome nije dosadila

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mama hajdukovca u haljini s prorezima užarila je društvene mreže, pratitelji joj pišu: "Tko kaže da savršenstvo ne postoji?"

Povezana vijest Zanimljivosti Vodimo vas na set nove dramske serije "U dobru i zlu", evo što o uzbudljivoj priči kaže nevjerojatna glumačka postava!

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda kada Severina uskoči u ulogu frizerke, naša dizajnerica u potpunosti joj se prepustila: "Otvaram salon!"

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton u dirljivoj objavi otkrila da je završila s kemoterapijom: "Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug..."

Povezana vijest Celebrity Supruga Brucea Springsteena otvorila dušu o teškoj dijagnozi: "Borim se od 2018."

Povezana vijest Nekad i sad Nema šanse da na prvu prepoznate zvijezdu benda koji je nekad žario i palio, potpuno se promijenio!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS