Ima i usporena verzija

Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 1 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila video u kojem se nježno ljubi s Ivanom Mišerić, a za to postoji i poseban povod.

Nives Celzijus je na svom profilu na Instagramu objavila video zbog kojeg je zastao dah njezinim obožavateljima, a u kojem izmjenjuje nježnosti i poljupce s radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić.

"Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav, pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja!", napisala je Nives uz video u kojem joj Ivana skače u zagrljaj, a potom ju nježno i polako poljubi.

"Auuuuu… Mi se samo ljubimo! Ljubav neopisiva! Hvala što si tu i mogu uvijek uskočiti u tvoj zagrljaj", odgovorila joj je Ivana koja slavi rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Lijepo", "Mmm seksi", "Ljubi, ljubi, al glavu ne gubi", "To cure", "Moglo je to i bolje", poručili su im Nivesini pratitelji.

Prijateljicama ovo nije prvi put da si tako izjavljuju ljubav, pa je tako Dalibor Petko krajem prošle godine objavio video u kojem izmjenjuju vrući poljubac u zajedničkom izlasku, a čini se da im ni slučajni prolaznici u tome trenutku nisu zasmetali.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS