Jedva je dočekala!

Nives objavila video koji je otkrio da nosi mini bikini koji je otkrio baš svu raskoš njenih oblina

Nives Celzijus Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Nives Celzijus objavila je golišavi video pokraj bazena pokazavši kako uživa, a pažnju je naravno ukrala oblikovana guza u bikiniju!

Nives Celzijus ozbiljno je krenula sa seksi objavama u bikiniju s dolaskom toplog vremena, a iako smo već navikli gledati njezine zanosne obline, Nives nas svakog puta uspije iznenaditi.

Na Instagram priču objavila je golišavi video na kojem odmara ležeći na trbuhu pokraj bazena, a pažnju je ukrala njezina oblikovana guza u crnom bikiniju.

Nives je kosu zavezala u neurednu pundžu i nabacila sunčane naočale, a ništa manje važne nisu bile ni grudi koje je pokušala sakriti ležeći na njima, a kupaći kostim ih je jedva zadržao na mjestu.

Nedavno je na Instagramu objavila i fotografiju u kupaćem kostimu koji gotovo ništa ne prekriva stražnjicu, a fotografiju je dodatno začinila nagnuvši se prema naprijed.

''Koja si ti mačka!'', ''Ufff Nives…'', ''Kao boginja si'' samo su neki od vrućih komentara na ovu fotografiju.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Sin poznatog glumca odjenuo je haljinu za tatinu premijeru, mišljenja oko odabira su podijeljena, a roditelji ga podržavaju

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Tonči Huljić otkrio detalje odnosa s Danijelom Martinović: Je li se njihova bliskost narušila zbog situacije s Hanom i Grašom?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS