''Ako mislite da ste vidjeli...''

Ma gdje Nives uopće nađe ovakve haljine? Bujno poprsje držale su joj samo dvije trake!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila izazovne fotke u uskoj haljini, a pratitelji su joj redom pisali samo komplimente.

Nives Celzijus na Instagramu je podigla temperaturu za kraj proteklog vikenda novim fotografijama, a haljina u kojoj je pozirala izazvala je buru reakcija.

"Ako mislite da ste upravo vidjeli anđela, dobro mislite", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u bijeloj haljini s najizazovnijim dekolteom dosad. Uska bijela haljina jedva joj je obuzdala bujno poprsje, a čini se kako se ovaj prizor posebno svidio njezinim poznatim prijateljicama.

"Lipi anđele", poručila joj je Ecija Ivušić, dok joj je Žanamari Perčić ostavila emotikon vatre. "Lijepa haljina i lijepa ti", "Bomba si", "Tijesno, ali ti ekstra stoji", "Nives je kao vino, što starija to bolja", "Sve si bolja i bolja", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Prije samo nekoliko dana Nives je pratitelje počastila fotkom s nedavnog odmora u Tajlandu na kojoj nauljena i preplanula pozira u bikiniju s tangicama koji se jedva vidi.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS