Pa kako?!

Ona je jedna od najseksi Hrvatica, no nikako ne može naći dečka: "To je jedino što mi ne ide"

Nives Celzijus i Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nives Celzijus zaštitno je lice nove kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić.

Splitska dizajnerica Monika Sablić koja dugi niz godina uspješno plovi modnim vodama, snimila je novu ljetnu kampanju.

Vodeći se izrekom kako su obline uvijek u modi, ovog puta odlučila je da joj zaštitno lice bude Nives Celzijus. Odakle spoj lijepe pjevačice i talentirane dizajnerice, kakva je Nives u najdražoj joj ulozi majke te kako komentira povratak u show Ples sa zvijezdama, otkriva naš Hrvoje Krolo.

Ženstvenost, romantika, seksepil - sve su to riječi koje opisuju novu kampanju splitske dizajnerice Monike Sablić. Ljetna kolekcija prepuna je kreacija za sve prigode, a to je ono što je ova hrvatska Victoria Beckham željela naglasiti.

Zaštitno lice Monikine kampanje je svestrana Nives Celzijus koja se u ulozi modela izvrsno snašla. Monika je u njoj, kaže, probudila neku drugu Nives.

"Monika je inače jako ženstvena i romantična, gaji taj damski stil pa je htjela probuditi jednu novu Nives. Htjela mi je dokazati da njene haljine i njezine stvari prije svega mogu nositi u svim prilikama", otkriva Nives.

Pred fotoobjektivom žene vole vidjeti i samu dizajnericu, tako da Monika uvijek spremno uskoči u svoju novu kolekciju, iako priznaje...

"Dosadi mi taj dio šminkanja i friziranja, jer ja više volim ovaj sportski look. Kao majka zujim po danu, od ujutro imam puno obaveza i tko bi se ovako oblačio i izlazio. Ali opet uživam i kad stanem pred kameru, to je moje područje i onda sam ja na svom terenu"

Iako voli naglašavati svoje atribute u izazovnim haljinama, Nives kaže kako joj je najudobnije kada je u svojem domu, okružena kućanskim poslovima – jer, vjerovali ili ne - to je njezina relaksacija.

"Baš mi bude gušt kad znam da sam u subotu, nedelju odradila hrpu posla, napravila generalku u stanu, opeglala tonu veša - osjećam se dobro. To je kao poslije treninga - super si si, jer si odradio trening tako i to odradiš trening, opeglaš 5 kila veša i super je!"

A daleko od reflektora i blještavila Nives priznaje da je na prvom mjestu sasvim obična majka koja svojoj djeci želi usaditi radne navike.

"Da jednostavno nauče napokon da je u redu pospremiti sobu, pospremiti krevet za sobom. Ako ti je nešto ispalo na pod onda ne izignoriraš - nisam vidio - pa mama kupi, nego oni to pokupe i tako borimo se, ali je zanimljivo."

Za sebe voli reći da je radoholičarka i što je više okružena obvezama, to se bolje osjeća. A uz sav taj pretrpani raspored, ima li uopće mjesta za novu ljubav?

"To je jedino što mi ne ide. Iskreno imala sam neke faze kad je bilo baš bi se rado zaljubila, ali nema nikoga na vidiku. A sada sam - možda je netko na vidiku, ali ja ga ne primijetim koliko sam nezainteresirana. Ograničila sam se na posao i baš mi je lijepo. Ne želim da me sad tu netko zamara - remeti moj mir, moju rutinu."

Nives je u fazi u kojoj trenutačno najviše i uživa, a kada je u pitanju uživanje, za nju je to i plesni podij. Naime, ove će se nedjelje ponovno vratiti plesnim cipelicama u showu Ples sa zvijezdama. "Vraćamo se, vježbamo, treniramo ko ludi i tako bit će veselo, huh, Bogek pomozi."

A tko zna, možda upravo Nives bude osvajala plesni podij u Monikinim kreacijama.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Nekad je bila bucka s natapiranom kosom, a onda je promijenila izgled i napucala muža milijunaša

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS