Isprovocirao ju je

Pogledajte kako se Nives obračunala s bezobraznim pratiteljem koji joj je postavio intimna pitanja, njezin odgovor je hit!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu odgovorila pratitelju koji ju je pitao kada će se udati i rađati djecu.

Nives Celzijus često na Instagramu dobiva bezobrazne komentare, koje obično ignorira, a s jednim takvim pratiteljem sada se ipak odlučila obračunati.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira na quadu vrućim hlačicama i topiću te je, po običaju, za svoj izgled dobila brojne komplimente, no jedan ju je komentar isprovocirao.

"Gdje si kockasta, hoće li te netko oženiti, kad misliš rađati?" upitao ju je pratitelj, a ona mu je spremno odgovorila.

"Ono, jedan muž i dvoje djece mi je čist dovoljno, hvala na pitanju", napisala je Nives i skupila mnoštvo lajkova.

Podsjetimo, Nives je bila devet godina u braku s nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima i dvoje djece, sina Leonea i kćer Tashu. Par je nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, a Nives je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrila da ponekad i kuha za bivšeg supruga.

"Sve je stvar dobre volje, truda i nesebičnog ulaganja u odnos, što ljudi često nisu voljni činiti jer je naizgled puno lakše mrziti nekoga s kim si se u startu razišao u lošim odnosima. Na neki način ovakav odnos zahtijeva mnogo više strpljenja, truda, samokontrole. No nije nemoguće, a zbog djece takav trud itekako vrijedi uložiti", kazala je nedavno u intervjuu za DNEVNIK.HR, u kojem je potvrdila i da je već više od godinu dana u sretnoj vezi s muškarcem čiji identitet ne želi otkriti.

"Koliko god nekome možda izgledalo drugačije, nastojim uvijek svoju intimu zadržati za sebe, pogotovo kada je u pitanju netko čiji izbor nije biti javno, masi poznato lice. Zato ne bih voljela o detaljima", objasnila je svoju odluku.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Princ William u naletu bijesa jasno dao do znanja što misli o Meghan, a ni Harryjevi prijatelji nemaju ništa lijepo za reći o njoj

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS