baš je blistala!

Prelijepa Srpkinja zabavljala se s holivudskom elitom nakon dodjele Oscara, a s mužem koji glumi u Top Gunu ima i veliki razlog za slavlje!

Nina Seničar Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Nina Seničar zablistala je na zabavi nakon dodjele Oscara, a na crvenom tepihu istaknula je i trudnički trbuh.

Srpska glumica, manekenka i voditeljica Nina Seničar (38), koja gradi karijeru u inozemstvu, prisustvovala je prestižnoj Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara.

Nina je na oskarovski afterparty došla sa suprugom i također glumcem Jayem Ellisom (42) te je u uskoj crnoj večernjoj haljini ponosno istaknula svoj trudnički trbuh.

"Trudnički trbuh na crvenom tepihu", napisala je uz fotografije s događaja koje je objavila na svojem profilu na Instagramu, a pratitelji su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

Vijest o dolasku prinove Nina je otkrila nedavno na društvenim mrežama.

"I samo tako... Stiže beba broj 2", napisala je tada.

Par zajedno već ima kći Noru Grace Ellis, koju su dobili 2019. godine. Nina i Jay, koji je poznat po ulozi u filmu "Top Gun: Maverick", u vezi su od 2015. godine, a upoznali su se u jednom baru u Los Angelesu. Vjenčali su se u srpnju 2022. u Toskani, a među uzvanicima su bila brojna poznata lica. Fotografije s njihova vjenčanja objavio je ugledni časopis Vogue.

Povezana vijest Celebrity Predivna srpska manekenka i zvijezda nastavka kultnog ''Top Guna'' vjenčali su se u Italiji!

Inače, Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, nakon čega se bacila u manekenske vode, a 2010. godine sudjelovala je u reality showu ''Otok poznatih'', koji se prikazivao u Italiji.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Nina iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima poput ''Sve najljepše'' i ''Nizbrdo od blaženstva'', a 2016. godine se bila vratila u rodnu Srbiju te je vodila emisiju ''Ja volim Srbiju''.

Ninu su u počecima zbog izgleda uspoređivali s njezinom poznatom imenjakinjom, hrvatskom manekenkom Ninom Morić.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Objavljena oporuka Matthewa Perryja, poznato je tko će dobiti nasljedstvo

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS