Rijetko o tome priča

Nina Badrić otkrila detalje bliskog prijateljstva s jednom od najbogatijih žena svijeta

Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Badrić otkrila je detalje prijateljstva sa Sandrom Melničenko.

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica s dugogodišnjom glazbenom karijerom Nina Badrić za srpski je Blic priznala kako još uvijek vjeruje u ljubav i emocije, a otkrila je i neke detalje o svom prijateljstvu s jednom od najbogatijih žena na svijetu Sandrom Melničenko.

"Prijateljstva su dragocjena i prijatelji su obitelj koju biramo. Možete pronaći prave male dragulje ako pažljivo birate. Sandra je upravo jedna od takvih osoba", otkrila je Nina za Blic.

Podsjećamo, Nina se ovog proljeća zaputila na Karibe, gdje su joj društvo pravili Sandra i njezin suprug milijarder Andrej Melničenko

Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku, gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica. Nina je jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga. Bila je i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji.

Nina je otvoreno progovorila o godinama, ali i o svom najvećem strahu s kojim se suočava. 

"Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako potpuno bespotreban jer će nas sve jednog dana dočekati, plašili se mi ili ne. Plašim se nemoći, a ne starosti", objasnila je.

Nina se nikad nije ustručavala govoriti o emocijama i ljubavi koje svakodnevno iskazuje važnim ljudima u svom životu.

"Čarobne riječi reći svim bitnim osobama u životu jer je potrebno dati do znanja koliko su nam najbliži značajni i podrška u novim borbama. Emocije su sastavni dio mojih dana i nemam problem pokazati što mislim i osjećam", izjavila je za Blic

Nina je ovih dana objavila novih singl "Volim te, volim" na oduševljenje svojih obožavatelja, a uz to plijeni pažnju u odvažnim modnim kombinacijama i izdanjima u bikinijama s odmora na kojem zasluženo uživa.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS