''Jednom tko je stao na žeravicu...''

Nina Badrić progovorila o drugom vjenčanju: "Ovaj put mogu me pokopati skupa s tim frajerom!"

Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Nina Badrić u jednom je od posljednjih intervjua iskreno progovorila o ljubavi, godinama i svom izgledu koji je česta tema njezinih obožavatelja.

Naša pjevačica Nina Badrić iskreno je progovorila o ljubavi, svom izgledu i godinama u intervjuu koji je dala u sklopu gostovanja na Banja Luka Festu, pa otvorila dušu o temama o kojima inače javno ne priča često.

51-godišnja Nina je za Hype TV tako otkrila i hoće li se ponovno udati, što zanima velik broj njezinih obožavatelja.

"Ne znam, pitaj narod. Ja pitam narod. Pojma nemam. Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina sam shvatila neke stvari koje su me mučile od davnih dana. Da sreća zaista ovisi o nama, da nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe sama stvorila, ja sam jedna od onih self made žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Jednom tko je stao na žeravicu, drugi put je pametniji", zaključila je Nina.

Svi se slažu da pjevačica nikad bolje nije izgledala, a ona je sama sada priznala da se i osjeća kao nikad prije.

"Prije su mi sve žene u tim godinama bile babe, ispričavam se i sebi i svima tih godina, ali ja sam mislila da su jednom nogom u grobu. A danas, nikad se bolje nisam osjećala", zaključila je.

Dodala je i kako ju je oduvijek fascinirao interes za njezin izgled i kilograme, te da nikada nije značajno smršavjela niti prikupila velik broj kilograma, ali i da se uspješno bori protiv nekih standarda ljepote koji se danas ženama nameću.

"Ponosna sam na samu sebe jer sam u tim mjerilima ja uvijek suprotno. Ako je ovo doba operacija i korekcija do neprepoznatljivosti, onda sam ja suprotno. Ako je ovo doba androgene mršavosti, ja sam imala 5-6 kilograma više. Možda je to moj inat da me se ne ukalupi, jer najviše u životu mrzim kalup u bilo čemu", priznala je.

Nina je na kraju komentirala i ljubav u današnje vrijeme i otkrila zašto smatra da vlada osamljenost.

"Svaka ljubav koja nije prava je promašena priča. To su godine koje promašiš negdje, gdje zbog društva radiš neke stvari da bi se uklopio. Danas vlada vrijeme osamljenosti i usamljenosti, ljudi ne znaju komunicirati jedni s drugima, ne samo muškarci nego i žene. Žene su postale agresivnije, muškarac gubi funkciju lovca koji bi trebao zavoditi, pa očekuje da žene zavode njega. Ja to ne znam, mene su uvijek zavodili, tu sam bila old scool pa makar dama sjedila sama", zaključila je ponosno Nina.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus objavila fotku s trudnom sestrom Mateom, no nekim pratiteljima ovaj put se nije svidjelo ono što im je servirala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS