Ljubav na Karibima

Nina otkrila da prema najbogatijoj Srpkinji gaji posebne osjećaje: "Moja prekrasna, volim te..."

Nina Badrić (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Nina Badrić na Karibima je za rođendan Sandre Meljničenko pjevala s bendom Kool & The Gang.

Poznata pjevačica bogatog glasa Nina Badrić proteklih tjedana ljetuje na Karibima te svoje fanove svakodnevno na Instagramu izvještava o događanjima s rajskih otoka na kojima uživa.

U dobrom društvu jedne od najbližih prijateljica, najbogatije Srpkinje Sandre Meljničenko, koja Ninu ugošćuje na 143 metra dugačkoj luksuznoj jahti, zabavi nema kraja. Povodom Sandrina rođendana Nina joj je otpjevala rođendansku pjesmu. 

"Kool & The Gang & Nina Badric • @koolandthegangswalt bilo mi je zadovoljstvo. Sretan rođendan, moja prekrasna Aleksandra", napisala je Nina uz snimku s nastupa na kojoj pjeva pjesmu "Cherish".

Sandra je pjevala u srpskoj grupi Models, koja je poznata po svojim atraktivnim članicama. Proslavile su se hitom "Pare, pare, pare" i bile su jako popularne devedesetih. Kasnije se udala za ruskog oligarha Andreja Meljničenka te sada nosi titulu najbogatije Srpkinje. 

Očito je kako su prijateljice vrlo povezane te da im je teško biti jedna bez druge, pa sada složno uživaju na Karibima. 

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Slavna glumica na premijeri novog filma izgledala je baš kao nekad kad je bila prava seks-bomba

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS