Mišljenja su podijeljena

Sjećate se Nine Badrić kao plavuše? Ovih je dana u velikoj dilemi: ''Trebam glas naroda, da ili ne?''

Nina Badrić Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nina Badrić ovih se dana dvoumi oko bojanja svoje kose u plavo koju je nosila prije nekoliko godina, pratitelje je zatim zamolila za njihovo mišljenje.

Pjevačica Nina Badrić ovih je dana u velikoj dilemi koju je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Naime, Nina je pronašla svoje fotografije iz 2015. godine kada je imala plavu kosu, a sad je priznala da opet razmišlja o tome da se ofarba u ovu boju.

Uz nekoliko fotografija, u opisu je pratitelje upitala važno pitanje:

''Opet plava ili ne pitanje je sada. Glas naroda?''

Nini se javilo puno pratitelja sa svojim mišljenjem, ali većina njih složila se da joj ipak bolje stoji prirodna smeđa kosa.

''Mislim da bi plava zahtjevala puno šminke i da bi te činila umornom. Ovako na slici je odlično. Tamna varijanta je najbolji izbor'', ''Nemoj jer ću i ja morati za tobom!'', ''Lijepa žena je lijepa žena s kakvom god kosom, ali ti prirodna si najljepša'', ''Ne, lijepo ti stoji ali kao brineta si top!' bili su samo neki od savjeta.

Inače, Nina se nedavno prisjetila jednog od svojih prvih javnih nastupa, a kako je zvučala i izgledala dok je imala samo 16 godina pogledajte OVDJE.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Preminuo je sin zvijezde ''Zalagaonice'', shrvani otac oprostio se od njega zajedničkom fotografijom

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Kći poznatog poduzetničkog para voli se pohvaliti luksuzom kojim raspolaže njezina obitelj, a njihova priča zanimljiva je iz više razloga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS