"Žena inspiracija"

Nina Badrić već tradicionalno ljetuje na Hvaru, a njezin najnoviji selfie oduzima dah: "Prelijepa dama čarobnog osmijeha!"

Nina Badrić - 1 Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nina Badrić oduševila je svojom najnovijom fotografijom, a pratitelji su ju u komentarima počastili brojnim komplimentima.

Naša pjevačica Nina Badrić trenutačno odmara na Hvaru gdje posjeduje nekretninu, a obožavatelje obradovala selfijem kojeg je objavila na Instagramu.

S osmijehom na licu pozirala je na danjem svijetlu, a prije nego izađe iz kuće, zaštitila se pletenim šeširom.

"Tradicionalno otvaranje vrata & prozora na Hvaru i naravno Oliver.
Vikend može početi", napisala je u opisu objave referirajući se na njezinu pjesmu "Dani i godine".

U komentarima je dobila brojne pohvale.

"Žena inspiracija", "Osmijeh za dobro jutro", "Prelijepa i šarmantna mlada dama čarobnog osmijeha", pisali su joj pratitelji.

OVDJE možete pogledati kako je Nina uredila svoju kuhinju na Hvaru. 

U zadnjih mjesec dana objavila čak dvije nove pjesme, "Ono kad" i "Kako si", koje će se naći na njezinom dugoiščekivanom novom studijskom albumu, a najavila je i koncert u Areni Zagreb 30. studenog ove godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prija u potpuno opuštenom izdanju snimljena u Budvi, slučajni prolaznici nisu mogli vjerovati da baš nju vide!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Bivša seks-bomba 80-ih javila se s Hvara gdje boravi na luksuznoj jahti, Hrvatsku je opisala sa samo tri riječi!

Povezana vijest Celebrity Zbog ove fotografije Ivi Jerković tepaju da je najljepša Hrvatica: "Ma goriš ženo, i na svijetu najljepša!"

Povezana vijest Celebrity Pogledajte spot za novu Thompsonovu pjesmu, već je prikupio hrpu komentara: "Treba hrabrosti za ovakve riječi...''

Povezana vijest Clubzone Novu Oliverovu pjesmu prvi će čuti njegovi Velolučani, a spot izlazi na dan šeste obljetnice njegove smrti

Povezana vijest Celebrity Poznato je tko će nastupiti u Kninu na Oluju: "Svaki njihov koncert je za pamćenje!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS