Blistala je!

Zanosna Nina održala koncert za pamćenje u Banjoj Luci, susretu s njom nije odolio ni zgodni gradonačelnik koji je tiha patnja mnogim damama!

Nina Badrić In Magazin 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Badrić održala je koncert u Banjoj Luci povodom Dana žena, a na pozornici se pojavio i tamošnji gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nina Badrić održala je koncert na gradskom trgu u Banjoj Luci pred tisućama obožavatelja, čime se pohvalila i na profilu na Instagramu, a na pozornici joj se pridružio i gradonačelnik Draško Stanivuković koji je srdačno pozdravio nju i sve okupljene.

Nina je koncert održala povodom Međunarodnog dana žena na Trgu Krajine, u sklopu obilježavanja mjeseca ožujka u organizaciji Grada Banjaluka koji je u potpunosti posvećen pravima žena.

"Hvala Banja Luka i veliki i mali", napisala je Nina uz objavu koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Predivno je vidjeti da su na svakom koncertu prisutne sve generacije ljudi od ljubavi", "Divna Nina", "Bravo Nina!!!Nestvaran vokal!!! Nismo osjetili -3 stupnja, istinski smo uživali! Dođi nam opet! Hvala ti za divan ugođaj", "Hvala ti što postojiš", "Carica i kraljica", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS