''Nađi drugu zanimaciju''

Naša pjevačica završila u gipsu, javno prozvala djevojku koja je za sve kriva: ''Ljutita me pogurnula...''

Nika Antolos - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos doživjela je nezgodu na Jarunu zbog druge djevojke pa sad mora na hitnu operaciju.

Pjevačica i članica grupe Feminnem koja se ponovno okuplja nakon deset godina, Nika Antolos, doživjela je nezgodu na Jarunu zbog koje sad mora ići i na hitnu operaciju.

Naime, Nika je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj leži u krevetu s rukom u gipsu, a u opisu je pomalo ljutito prozvala djevojku zbog koje se ovako sada i oporavlja.

Nika je sunčan dan provodila na Jarunu rolajući se, a nepoznata djevojka biciklom je zakačila njenu rolu i gurnula Niku koja je potom pala na lakat.

Kako kaže, štitila je glavu i kralježnicu, ali je zato stradao lakat, a ruka je slomljena na čak tri mjesta pa Nika sad mora na operaciju.

''Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i pogurnula mi rolu biciklom… Nakon što sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu… Osim što je kost na desnoj ruci slomljena - slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju'', napisala je pjevačica u opisu.

Za Niku će ovo biti dug oporavak koji joj možda i neće izaći u susret nakon vijesti koju je nedavno objavila s kolegicama pjevačicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać, a to je ponovno okupljanje grupe Feminnem.

''Mila, ti ,,živčo guralica”, ako ti je loš dan, pliz, nađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to…'' obratila se pjevačica djevojci s kojom je imala nenadan susret za kraj.

Nika, Pamela i Neda objavile su svoj povratak proteklog tjedna nakon gotovo 10 godina samostalnih karijera, a najavile su i nove pjesme kojima će probati s trona oboriti njihove stare hitove koji su ih činili najpopularnijom grupom početkom 2000-ih godina.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Bivša Miss Hrvatske otvorila sezonu golih nogu i očarala linijom 24 godine nakon osvajanja krune!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS