vrući prizori s plaže!

Tijelo žene koju zovu boginjom ljepote nadmašilo je sva očekivanja, nitko ne vjeruje da ovako izgleda na pragu pedesete!

Nicole Scherzinger - 7 Nicole Scherzinger/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nicole Scherzinger objavila je fotografije u zelenom bikiniju, koji je dobio brojne pohvale, a nikome nije promakao ni njezin besprijekoran izgled.

Pjevačica Nicole Scherzinger ponovo je oduševila obožavatelje najnovijim fotografijama na Instagramu.

Pozirala je u minijaturnom zelenom bikiniju, u kojem je savršeno istaknula svoju isklesanu liniju.

Među prizorima u kojima se pratitelji ne mogu nadiviti njezinu tijelu našla se i fotografija na kojoj Nicole leži na plaži sa svojim zaručnikom Thomom Evansom.

"Upijam sunce i uživam u ljetu još samo malo", napisala je u opisu, dok su joj pratitelji u komentarima uputili brojne pohvale, a između ostalog, bilo je mnogo njih koji su bili očarani njezinim badićem.

Inače, Nicole često zovu ženom božicom zbog njezine idealne figure, koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Minea povodom važnog dana otvorila dušu u emotivnoj objavi: "Rasplakala sam se već nekoliko puta..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ivana Knoll u crnom grudnjaku počastila pratitelje za svoj rođendan, pokazala je i što je dobila na poklon!

Povezana vijest inMagazin Kako je uopće nastala legendarna grupa Bombaj Štampa: ''Jao, to nema neke specijalne misterije...''

Povezana vijest inMagazin Kad se dive s crvenih tepiha pretvore u vrijedne domaćice! Bojana oprala prozore, Seve ispekla krumpirušu: ''Što ste mislili, da ja ne znam ni jaja ispeći?''

Povezana vijest Celebrity Oglasio se Sergej Trifunović nakon uhićenja u Hrvatskoj: "Možete li me razmijeniti za Severinu?

Povezana vijest Celebrity Mostarski slavuj za kojim žene luduju najavio je i treći koncert u Lisinskom: "Time se mogu pohvaliti i najveće zvijezde..."

Povezana vijest Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS