Prelijepa čestitka!

Poznata holivudska glumica i pjevač proslavili 16. godišnjicu braka, čestitala mu nikad viđenom fotografijom s vjenčanja!

Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nicole Kidman objavila je nikad viđenu fotku nje i supruga Keitha Urbana s njihovog vjenčanja prije šesnaest godina.

Svjetski poznata holivudska glumica Nicole Kidman proslavila je 16. godišnjicu braka sa svojim suprugom Keithom Urbanom.

Lijepa glumica na Instagramu je podijelila nikad viđenu fotku sebe i supruga s dana njihova vjenčanja, a par na fotografiji zajednički pale svijeće nakon što su sklopili bračne zavjete.

''Slatkih 16! Sjećam se ovoga kao da je bilo jučer. Zauvijek!'' napisala je Nicole u opis fotografije.

Brojni obožavatelji i poznati prijatelji u komentarima su im poželjeli daljnju sreću i čestitali im, a rijetko tko je mogao ostati ravnodušan na fotku mladih Nicole i Keitha.

Nicole i Keith vjenčali su se 25. lipnja 2006. godine, nakon godinu dana veze i to na intimnoj ceremoniji u Sydneyju, u društvu Nicoleino dvoje posvojene djece, Isabelle i Connora koje dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Ona i Keith kasnije su dočekali kćeri Sunday Rose i Faith Margaret.

Njihov skladan odnos i brak nije poremetila ni činjenica da je Nicole nekoliko centimetara viša od Keitha, a koji se to ponekad trudi prikriti izborom obuće s povišenim potpeticama.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Srpska predstavnica Eurovizije sa svojom grupom nastupila u Zagrebu, dočekala ju brojna publika!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Hana Huljić tri tjedna prije poroda istaknula trudnički trbuh u bijeloj dugoj haljini, na pozornicu je stala uz oca Tončija

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS