zajedno već 30 godina

Suprugu Nenada Bjelice nemamo često priliku vidjeti, a on se u nju zaljubio na prvi pogled!

Nenad i Senka Bjelica Vlado Kos/Cropix 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Nenad Bjelica stigao je na sud u Osijeku sa suprugom Senkom koju dosad nismo imali često priliku vidjeti.

Trener i bivši nogometaš Nenad Bjelica došao je na županijski sud u Osijek sa suprugom Senkom.

Tamo se trebalo nastaviti suđenje braći Mamić i ostalima za izvlačenje novca iz GNK Dinamo, no ročište je otkazano jer je Zoran Mamić otkazao punomoć odvjetniku.

Bjelici je supruga Senka najveća podrška već gotovo 30 godina, no ne voli se eksponirati pa je nismo imali ni često priliku vidjeti.

Upoznali su se 1995. godine, preko Nenadove sestre Snježane, koja je bila Senkina prijateljica, i zaljubili su se na prvi pogled.

Vjenčali su se nakon dvije godine veze, a u braku su dobili i dvojicu sinova. Zbog njegove karijere, obitelj je često selila.

"Svagdje sam bio i boravio. Tako mi se sin Luka rodio u Sevilli, a Luan u malenom njemačkom gradu Homburgu", ispričao je Bjelica jednom prilikom za T-portal.

Bjelica je svoju ljubav prema nogometu prenio i na sinove. Stariji Luka igrao je za klub Austria Klagenfurt iz treće austrijske lige, no onda se odlučio posvetiti studiju i završio je nogometni menadžment. Mlađi Luan također već trenira nogomet i igra u klubu.

Inače, Bjelica je u svibnju ove godine dobio otkaz u Union Berlinu i trenutno je bez kluba.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Dua Lipa objavila fotografije iz Pule, otkrila je i što je se posebno dojmilo: "Zahvalna sam!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS