ne boje se pokazati nježnosti

Prošlo ljeto u Hrvatskoj su proslavili sedmu godišnjicu braka, a još uvijek izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

Neil Patrick Harris, David Burtka - 2 Afp 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Neil Patrick Harris i suprug David Burtka izmjenjivali nježnosti na premijeri nove Netflixove serije "Uncoupled", a slavni glumac se usput pohvalio i novom tetovažom.

Glumac Neil Patrick Harris, koji je najpoznatiji po ulozi legendarnog Barneya Stinsona, ovaj tjedan predstavio je svoju novu seriju "Uncoupled" koja će biti dostupna na platformi Netflix.

Na premijeri se pojavio sa suprugom Davidom Burtkom s kojim nije prestao izmjenjivati nježnosti i vidi se da su još zaljubljeni kao prvog dana, a pohvalio i svojom novom tetovažom zeca na lijevom ramenu.

Inače, Neil i David više su puta sa svojom djecom ljetovali u Hrvatskoj, te su prošlo ljeto kod nas proslavili i sedmu godišnjicu braka, a s obzirom da su se vraćali nekoliko godina zaredom, ne bi nas iznenadilo ni da ovo ljeto opet odluče posjetiti Lijepu Našu.

Slavni glumac je u studenom 2006. objavio da je gay, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom.

Par se upoznao 2004. na ulici u New Yorku, a Burtka se predstavio Harrisu kao netko kome je poznat njegov rad.

"Mislio sam da bi bilo lijepo ga poznavati, no nisam ni u milijun godina pomislio da ću biti u vezi s njim", rekao je David, koji je glumac i profesionalni kuhar.

Ubrzo nakon upoznavanja Harris i Burtka počeli su se družiti prijateljski, a kuhar je zbog glumca prekinuo s dečkom s kojim je imao vezu na daljinu. Samo tjedan dana nakon raskida, David i Neil otišli su na prvi spoj i uskoro su postali nerazdvojni, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

Zajedno imaju i blizance Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surogat majka.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Zanimljivosti Isplivale fotke bivšeg Severinina svekra nakon novog tretmana uljepšavanja, a komentari su urnebesni!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS