drhti pola hollywooda

Pojavila se eksplicitna snimka slavnog muškarca i ozloglašenog repera? Strani izvori tvrde da je ta osoba užasnuta!

P. Diddy Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Navodno se posljednjih dana preporodaje eksplicitna snimka slavnog muškarca i P. Diddyja. Strani izvori tvrde da ta osoba proživljava pakao i da se jako boji.

Ni gotovo dva tjedna od uhićenja ne smiruje se situacija oko palog repera i glazbenog mogula Seana P. Diddyja Combsa. Njegove zabave, poznate i pod imenom freak offs, godinama su bile mjesto razvrata, organizirane prostitucije i kriminala, seksualnog zlostavljanja i drogiranja, a ponekad je čak sve to i snimao. Jedna od takvih snimki se navodno preprodaje ovih dana, a na istoj je snimljena slavna muška osoba, piše New York Post.

Strani izvori tvrde da je slavna osoba sa snimke je užasnuta i sve mu je potpuna noćna mora jer bi snimka mogla procuriti u javnost.

"Ovo je izdaja i povreda žrtve te izaziva brojne probleme. Vraćaju mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva prije mnogo godina i sada je ponovno žrtva, tako se osjeća. Ako ova snimka izađe, pratit će ga cijeli život. Bit će na internetu zauvijek", rekao je izvor za New York Post.

Kako pišu strani mediji na snimci se jasno vide lice obojice muškaraca na snimci. Nije poznato je li ta muška osoba bila žrtva seksualnog zločina ili odrasla osoba u vrijeme kad je video snimljen.

Također, ova slavna osoba nije jedina koja se našla na snimkama posrnulog repera, a zbog tih događanja trenutačno drhti pola Hollywooda.

A tko je P. Diddy pročitajte OVDJE.

Društvenim mrežama šire se i fotografije jedne srpske pjevačice i kontroverznog repera, o kome se radi pročitajte OVDJE.

Više detalja o cijelom slučaju pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša glumica ne skida osmijeh uz novopečenog supruga, pokazala je i poveći trudnički trbuh!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj su Marilyn Monroe i John F. Kennedy navodno imali aferu

Slavni par nakon glamuroznog vjenčanja uživa na medenom mjesecu, i to u Dubrovniku, osvanule su prve fotke!

Brena otkrila što joj suprug poklanja i nakon 33 godine braka: ''On ne kupuje sitnice''

Severina poslala podršku stradalima od poplava u BiH, evo što je pjevačica poručila!

Povezana vijest Celebrity Pobjednica našeg showa u elegantnom izdanju pokazala zanosnu trudničku liniju, našalila se i jednim detaljem: ''Džabe mi...''

Povezana vijest Celebrity Svijet ju je gledao kako odrasta, legendarni otac posvetio joj je brojne stihove, a sada je ona otkrila sretne vijesti!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS