''evakuirali ljude, a on...''

Naša glumica javila se s Floride tijekom uragana, ovo ju je baš začudilo: ''Svako malo ga odnese, ali on se ne da!''

Nataša Janjić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nataša Janjić objavila je nove vijesti s Floride tijekom uragana koji je harao, nešto je obavezno morala podijeliti s pratiteljima.

Naša glumica Nataša Janjić javila se s Floride, koja je doživjela jedan od najgorih uragana dosad, Milton. Opustošena područja izgledaju zastrašujuće, a više o uraganu pročitajte OVDJE.

Naša glumica na Floridi je trenutačno zbog poslovnog puta supruga Nenada, ali nisu u opasnosti. Ipak, na televiziji prate vijesti, koje se neprestano vrte, a nešto je morala podijeliti s pratiteljima.

Naime, fotografirala je reportera koji izvještava s evakuiranog područja, a uz fotografiju napisala:

''Moraš voljet Amerikance. Uragan udara za koji minut/sat, ali oni imaju svog reportera koji izvještava s prve crte. Evakuirali ljude iz gradova, ali mukica se drži goloruk na oluji. Svako malo ga odnese, može mu nešto doletjeti u glavu, ali on se ne da i priča li, priča. Čisti ekshibicionizam!'

Njezin muž Nenad Medančić, specijalist ortopedije i traumatologije, onamo je otišao poslovno, a na putovanju mu se pridružila Nataša, koja uživa u slobodnom vremenu dok on radi. 

Jučer se oglasila gdje se točno nalaze i javila pratiteljima da se ne brinu, a više pročitajte OVDJE.

Nataša i Nenad u braku su pet godina, a zajedno imaju dvoje djece, Kaju i Tonija.

O njihovoj ljubavi jednom je govorila i za IN magazin.

''Mi smo jako malo bili sami i često spominjemo da nam to baš fali, da nismo kao par putovali više i otkrili tu čar svakodnevnog života u samoći. Moj se muž veoma trudi oko toga, on je jako romantičan i pazi na datume, na sadržaje, da imamo stalno nešto što nas okuplja, i na tome sam mu zahvalna jer ja bih tu zakazala'', rekla je.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Tko je bila svekrva kraljice Elizabete? Bolovala je od paranoidne shizofrenije, liječio ju je Freud, a za to vrijeme suprug ju je varao

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Povezana vijest Celebrity Nataša Janjić pokazala je kako se s ovim vrućinama bori na kontinentu, usput je otkrila kako izgleda njezin savršen ljetni dan

Povezana vijest Celebrity Naša glumica nasmijala je pratitelje šaljivim videom o svom braku, javio se i njezin suprug: "Težak je ovaj život..."

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS