Prava avantura

Zbog posla se s obitelji preselila na drugi kraj svijeta, a iako je pokušala pobjeći paparazzima, to joj nije uspjelo

Natalie Portman (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Natalie Portman je sa suprugom i djecom otišla u Australiju zbog snimanja novog filma o Thoru, a fotografi su ih uhvatili u obiteljskom danu na plaži.

Glumica Natalie Portman preselila se s obitelji u Australiju u rujnu prošle godine zbog filma "Thor: Love and Thunder", a čini se kako uživa provodeći vrijeme u ljetnim mjesecima.

Sunčani dan iskoristila je za uživanje na plaži u Sydneyju te je sa suprugom Benjaminom Millepiedom i kćeri Amalijom (3) pobjegla od kamera barem na neko vrijeme. Sa kćerkicom je skupljala školjke na plaži, a pokušavala je ostati što više nezapažena. Lice je sakrila iza sunačnih naočala, a na sebi je imala ležernu ljetnu kombinaciju.

Natalie je u nekoliko intervjua već rekla kako se veseli novom filmu o Thoru. "Bit će to prava avantura, film je jako zabavan", komentirala je nedavno. Drago joj je što je u Australiju s njom otišla i njezina obitelj.

Natalie i Benjamin inače su se upoznali na setu filma "Crni labud", a vezu su započeli ubrzo nakon toga. Glumičin suprug je koreograf i zbližili su se dok su zajedno radili na njezinim pokretima u filmu. Godinu kasnije Natalie je rodila njihovog sina Alepha (9), a u veljači iste godine osvojila je i Oscara za film na kojem je upoznala ljubav svog života.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS