u suzama negira

Naomi Campbell usred velikog skandala: Milijune za unesrećene trošila je na spa tretmane, skupocjene hotele, ali i potpuno bizarnu stvar?

Naomi Campbell Afp 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Istraga je utvrdila da je između 2016. i 2022. udruga Fashion for Relief izdvojila svega 8,5 posto prikupljenih sredstava u dobrotvorne svrhe. Što bi značilo da je od 5,6 milijuna samo 466 tisuća otišlo u prave ruke.

Velika Britanija je svjetski poznatoj manekenki Naomi Campbell na pet godina zabranila pokroviteljstvo nad dobrotvornom organizacijom za prikupljanje sredstava u dobrotvorne svrhe nakon što je otkriveno da je novac trošila na hotele, spa tretmane, cigarete i osobno osiguranje.

54-godišnjakinja je bila dio elitne skupine supermodela 90-ih godina. Udrugu Fashion For Relief je osnovala 2005. u cilju prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe, no ta dobrotvorna udruga je ove godine uklonjena iz državnog registra dobrotvornih organizacija.

Istraga Povjerenstva za dobrotvorne svrhe pokazala je da udruga Fashion For Relief nije imala onoliko novca koliko je zarađeno s modnih događaja organiziranih za prikupljanje sredstava u plemenite svrhe te je izrekla petogodišnju zabranu rada za Campbell i još dvoje ostalih pokrovitelja.

Istraga je utvrdila da je između 2016. i 2022. udruga Fashion for Relief izdvojila svega 8,5 posto prikupljenih sredstava u dobrotvorne svrhe. Što bi značilo da je od 5,6 milijuna samo 466 tisuća otišlo u prave ruke.

Naomi Campbell je pred novinarima u Francuskoj negirala optužbe da je raspila novac, a u jednom trenutku je briznula i u plač. 

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Nina Badrić objavila fotku s mlađom sestrom, sve je oduševila njena ljepota: ''Prekrasne ste zajedno!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Friško oženjen Janko Popović Volarić u prvom izlasku nakon vjenčanja, no svi su primijetili da mu nešto fali!

Splitska glumica ima prelijepu pokćerku koja vješto izbjegava medije, poznato je u kakvom su odnosu

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Majin Bloom ovo nema pojma o svojoj majci: ''Ujutro se pretvaram da sam odmorna i nastavim dan s njim...''

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda luksuzni stan jedne od najvećih zvijezda regije, posebno se ističe jako važan kutak!

Povezana vijest Celebrity Monica Belluci seksi detaljem koji je izvirio ispod sakoa razigrala maštu okupljenih!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS