Samo luksuz

Vjenčanje od 100 milijuna dolara: Proslava u palači od 27 katova sa 600 gostiju, već im je pjevala i Beyonce

Indijsko vjenčanje Ishe Ambani (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Raskošno vjenčanje koje iščekuje cijela Indija - vjenčanje Ishe Ambani - stajat će 100 milijuna dolara.

Indijsko vjenčanje glumice Priyanke Chopre i pjevača Nicka Jonasa zahvaljujući silnoj raskoši plijenilo je svu pozornost, no čini se da će ga zasjeniti kći najbogatijeg Indijca Mukesha Ambanija, Isha Ambani.

Naime, sve je spremno za Ishinu današnju svadbu, za koju će njezin otac izdvojiti nevjerojatnih 100 milijuna dolara. Vjenčanje će biti održano u njihovoj palači na 27 katova u središtu Mumbaija koju okružuje veliko imanje, a pozvano je 600 gostiju. Upravo je ta rezidencija jedna od najskupljih i najluksuznijih na cijelom svijetu.

Na popisu gostiju našle su se i brojne slavne osobe kao što su Hillary ClintonBeyonce i njezina obitelji, Priyanka Chopra i Nick Jonas, koji su se ujedno već pojavili na privatnoj zabavi i druženjima uoči vjenčanja. Uz njih vjenčanju će nazočiti brojni svjetski bankari, glumačke zvijezde Bollywooda, političari i druge ugledne osobe, naravno uz obitelj i prijatelje.

Isha će se udati za 33-godišnjeg mogula Ananda Piramala, svoga prijatelja iz djetinjstva i sina bogatog indijskog biznismena. Njezin otac Mukesh bavi se poslovima s naftom, telekomunikacijama, kemijskom industrijom, tekstilom, tehnologijom i hranom, a na zabavi za svoju djevojčicu nije štedio. 

Prvi znakovi luksuznoga vjenčanja pojavili su se sa zlatnim izveznim kutijama Dolce & Gabbana u kojima su se nalazile pozivnice za vjenčanje.

Prije samoga vjenčanja Beyonce je za mladence i VIP uzvanike održala 45-minutni privatni koncert, tijekom kojeg je nekoliko puta promijenila odjevne kombinacije i izvela svoje najpoznatije hitove. Nije poznato kolika je bila cijena nastupa, ali posljednjim privatnim nastupom koji je održala 2014. godine u džep je spremila 6 milijuna dolara.

Nakon današnjeg raskošnog vjenčanja za koje je sve spremno, domaćini će dan kasnije organizirati i prijem na otvorenom za sve goste. Za njihovu sigurnost cijelo se vrijeme brine visoko osiguranje, a promet oko rezidencije posebno je reguliran.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Rijetki su je prepoznali: Svima draga i proslavljena holivudska glumica u veljači će proslaviti 76. rođendan

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Borna Ćorić iskreno: ''Laska mi interes nježnijeg spola, ali nije mi drago slamati srca"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS