otputovala je k njemu

Muž Blanke Vlašić objavio njihove fotke iz Belgije i pokazao što rade u prvim danima bračnog života

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Maja Prgomet/Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je otkrila da je otputovala u Belgiju, odakle je njezin novopečeni suprug Ruben van Gucht, a on je pokazao što su radili kada je stigla.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić započela je život na relaciji Hrvatska - Belgija i trenutačno je u domovini svojeg novopečenog supruga, Belgijca Rubena van Guchta.

Prije puta javila se na Instagramu, na kojem je objavila svoju fotku s koferima, a zatim je njezin muž pokazao što su radili kada je stigla.

Ruben je u svojim pričama na Instagramu objavio fotografiju Blanke i legendarnog belgijskog atletičara Boba Verbeecka, s kojim su bili u restoranu, a otkrio je da su pričali o poslu. Fotku pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Blanka je iznenadila sve kada je na Instagramu objavila fotografije s njihova vjenčanja u Splitu, a još veće iznenađenje bila je objava trudnoće.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je Blanka, koja je vezu s Rubenom uspjela sakriti od javnosti do samog vjenčanja.

Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom i njihovim sinom, kako su oboje najavili, graditi u dvije države.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tajkun u zagrljaju tri supermodela koje je nekada ljubio: Jednu je ostavio dok je bila trudna, drugoj kontrolira život, a zamijenio ih je 46 godina mlađom

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS