Sve su nam otkrili!

Nisu ni slutili što im se sve sprema: Pogledajte kako su se ovi mišićavi muškarci pretvorili u žene

Tvoje lice zvuči poznato DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mario Valentić, Siniša Ružić i Marko Braić postali su žene u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Evo kako im je bilo.

Mario Valentić je voditeljici Miji Kovačević rekao da je u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" razbio led sa ženskom osobom, i to s pravom ženom, Nives Celzijus.

Štikle su mu napravili po mjeri i nosio je broj 45, a oduševio se što su mu cipele bile udobne. "Mislio sam da će biti nestabline, ali ide mi. Igor mi pokazuje kako se hoda te samo primijenim ono što mi kažu", zaključio je.

Siniša Ružić u showu je utjelovio Cardi B, a otkrio je što je sve bilo potrebno za tu transformaciju. "Imam zube koji mi sve malo guraju naprijed. Još ću dobiti usne i nos te imam sve što mi treba", zaključio je glumac.

Ističe kako mu se čini da će nastaviti sa ženskim likovima, a kod Cardi B mu se najviše sviđa što ima zanimljivu energiju te je potpuno luda.

Marko Braić bio je Maja Šuput, a priznao je kako mu je to bio veliki pritisak jer ga je upravo ona gledala.

"Noge sam si ljudi moji obrijao s onim Čupkom. Bilo je dosta bolno, a budio sam se preko noći zbog depilacije jer su mu se noge znojile", nasmijao se te je dodao kako ima totalno drugačiji doživljaj od onoga na što je navikao.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Naš poznati glumac ponudio pomoć starijim susjedima: "Ako mogu biti primjer bar pet, šest mlađih ljudi, evo"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS