Kostimi na piku

Još jedna haljina naše misice privukla pažnju: Vitke noge u prvom planu, zlatna šahovnica na prsima

Tihana Babilj (Foto: Prigorski.hr) Prigorski.hr 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Haljina 18-godišnje Tihane Babilj izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Haljine aktualnih hrvatskih misica ovih su dana glavne teme domaćih medija.

Nakon one Miss Hrvatske 2018. Ivane Mudnić Dujmine koja nije oduševila javnost, na red je stigla i haljina Miss Supranational Hrvatske 2018., 18-godišnje Tihane Babilj.

Ona će Lijepu Našu uskoro predstavljati u Poljskoj u neobičnoj haljini oko koje su mišljenja podijeljena. Bijelo-zlatnu haljinu teško je jednostavno opisati, no pokušajmo. Ona je sastavljena od bodija u stilu Wonderwoman, a odostraga ima dio koji podsjeća na plašt. Time su u prvom planu vitke noge lijepe Tihane.

Haljinu bez rukava krase i motivi hrvatskog pletera, ali i velika zlatna šahovnica na prsima. Uz haljinu misica će nositi i krunu sa zlatnim dukatima. Haljinu je dizajnirala Mirsada Jureša te ju nazvala "Croatica", a osim ove, za Tihanu je dizajnirala još dvije – crnu i crvenu, koje će ona također ponijeti na svjetski izbor.

"Fotografije s presice u palači Dverce, gdje sam predstavila svoje tri haljine koje sam dizajnirala za Tihanu Babilj, a nosit će ih na svjetskom izboru u Poljskoj. Jedna je od njih nacionalna haljina nazvana Croatica, koja simbolično predstavlja Hrvatsku. Bijela boja simbolizira Tihaninu mladost, obrubljena je Hrvatskim pleterom i jadranskim biserima. Na grudima nosi šahovnicu izvezenu u zlatu da bi haljina bila što elegantnija. U samom dizajnu bazirala sam se na atraktivnost, a s obzirom na to da se radi o svjetskom izboru, taj se aspekt ne smije zanemariti pa haljina kod Tihane ističe lijepe noge i elegantan hod. S obzirom na to da imamo jednu mladu potpuno prirodno prelijepu djevojku, očekivanja su velika, a nadam se da će i moje haljine doprinijeti tome. Još jednom hvala našim organizatoricama i vlasnicima izbora na potpori i ukazanom povjerenju", napisala je dizajnerica na Facebooku.

Tihani, kao i Ivani, želimo puno sreće na svjetskim izborima!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Žena najvećeg narkobosa ista je Kim Kardashian, a 30 godina stariji kriminalac oženio ju je na 18. rođendan

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Objavljena povijesna fotografija kraljevske obitelji prije proslave rođendana sa 600 uzvanika

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS