godinama je tamo

Legendarni Čombe oglasio se iz Hollywooda i objavio novosti: "Gotovo je, vraćam se..."

Miraj Grbić Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Miraj Grbić objavio je da se vraća na posao nakon završetka štrajka u Hollywoodu.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", već godinama gradi karijeru u Hollywoodu.

Kao i mnogi njegovi kolege, Miraj je sudjelovao u štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA, koji obuhvaća oko 160 tisuća filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca te srodnih zanimanja, i koji je službeno završio nakon 118 dana, što ga čini najdužim štrajkom glumaca u povijesti Hollywooda.

Miraj se tim povodom oglasio na svojem profilu na Instagramu.

"Štrajk je gotov. Vraćam se na posao", poručio je glumac.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Sa suprugom Marijom Omaljev 2013. godine iz Sarajeva se preselio u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai. Trenutačno čekaju svoje drugo dijete, a otkrili su da će dobiti sina.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Svi žele znati tko je Hrvatica specifične ljepote čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham: "Ovaj nos je tako predivan!"

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Stjepan iz MasterChefa pokazao kako provodi vrijeme s obitelji, njegovu suprugu nemamo često priliku vidjeti: "Divni mama i sin, mali Vuki!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS