Objavio da je zauzet!

Zvijezda regije i miljenik žena vjenčao se poslije 40 dana veze, a rijetki su znali i da se razveo nakon 13 godina braka!

Miloš Timotijević Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Miloš Timotijević vjenčao se s Tijanom Šimić nakon 40 dana veze, a sretnom se vijesti pohvalio na svojem profilu na Instagramu.

Srpski glumac i zvijezda serija "Južni vjetar" i "Bijes", Miloš Timotijević, na društvenim je mrežama objavio vijest da se vjenčao sa svojom novom djevojkom Tijanom Šimić nakon samo 40 dana veze i razvoda od supruge Dunje Galić, s kojom je u braku proveo 13 godina.

"Zauzet", napisao je 47-godišnji Miloš uz fotografiju na kojoj pozira s vjenčanim prstenom, a na Twitteru je osvanula i fotografija s vjenčanja s lijepom Tijanom iz Portugala.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Glumac inače svoj privatni život drži podalje od javnosti i medija i rijetki su uopće znali da ima novu djevojku, no u jednom od intervjua od ove godine izjavio je koliko voli suprugu Dunju i koliko mu znači.

"Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom otkada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim pričati o privatnom životu, ne volim dijeliti svoju intimu. Trudim se sačuvati svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima", izjavio je Miloš prije samo nekoliko mjeseci.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Miljenik žena umalo ostao bez neobičnih gaćica, u jednom trenu izvirio je i detalj kojem se nitko nije nadao!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS