SEKSI PJEVAČICA!

Zbog ove haljinice svi su gledali u omiljenu pop-folkericu, duge noge nitko nije mogao ne primjetiti!

Milica Pavlović Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Grčka zvijezda u Beogradu je okupila brojna poznata lica, a u srpsku pjevačicu svi su gledali zbog kratke modne kombinacije.

Jedan od najpopularnijih grčkih pjevača Nikos Vertis održao je koncert na stadionu Tašmajdan u Beogradu. Na koncert ove zvijezde stigla je pop-folkerica Milica Pavlović koju obožavaju Hrvati.

Pažnju je privukla u mini-haljini plave boje kojom je istaknula vitke noge.

Osim nje, na koncertu se u pojavila i Aleksandra Prijović, a u rijetkom izlasku sa suprugom Filipom snimili su je fotografi. Aleksandra je mamila poglede i svojom modnom kombinacijom, a više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Pavlović je nedavno uzela predah od brojnih nastupa te se na društvenim mrežama pohvalila daškom atmosfere s odmora. Fotografijama ispod tuša nitko nije ostao ravnodušan, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pjevačica je nedavno zabavljala publiku u Zagrebu i Vodicama, a ponovno će u Rijeku doći krajem godine.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zrinku Cvitešić rijetko viđamo na javnim događajima u Hrvatskoj, ali evo s kim je ruku pod ruku stigla na ovu posebnu gala večer

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Huljić u elegantnom izdanju istaknula poveći trudnički trbuh, društvo joj je pravila i šogorica koju nemamo priliku često vidjeti!

Povezana vijest Celebrity Omiljena pop-folkerica rasplamsala je maštu pratitelja u minijaturnom badiću, a na fotke ispod tuša nitko nije ostao ravnodušan!

Povezana vijest Celebrity Omiljena pop-folkerica u crvenom minjaku zabavljala zlatne srpske vaterpoliste, njezine duge noge bile su jedino u što se gledalo!

Povezana vijest Celebrity Srpska zvijezda nakon zagrebačke arene stiže u Rijeku: ''Pripremite se za noć za pamćenje!''

Povezana vijest Celebrity Srpska zvijezda koja je nedavno pjevala u Zagrebu goste elitnog beogradskog kluba zabavljala je u tijesnom korzetu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS