Preslatki prizori na Maksimiru

Našem nogometašu na oproštaju od reprezentacije pridružio se sinčić kojeg je nazvao po tragično preminulom prijatelju i suigraču

Milan Badelj Ronald Gorsic/Cropix 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Milan Badelj oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru u društvu sinčića Jona Devidea.

Uoči utakmice Hrvatske i Armenije na Maksimiru, od hrvatske reprezentacije oprostili su se Milan Badelj i Josip Pivarić.

Tom su im prigodom uručeni posebni dresovi s brojem nastupa za Vatrene, a Badelju se na stadionu pridružio i njegov sinčić Jona Davide.

Dječak je oca čvrsto držao za ruku, a prizor njih dvojice raznježio je publiku.

Badelj je sinčiću dao ime po tragično preminulom nogometašu Davideu Astoriji, koji mu je bio prijatelj i suigrač u Fiorentini.

Milan je sina dobio sa suprugom Martinom Baumiler Badelj, koja je školovana pijanistica. Par je zajedno od 2008. godine, a nogometaš je uz suprugu mnogo naučio o klasičnoj glazbi. Nije poznato kada i gdje su se točno vjenčali, a sina su dobili u srpnju 2018. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Predivna nećakinja Lejle Filipović krala je sve poglede na večeri s njom, mamom i bakom, vidljivo je čiju je ljepotu naslijedila!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS