u društvu nepoznatog muškarca

Zvijezdu "Brzih i žestokih" zbog ovih prizora u bikiniju lako je bilo zamijeniti za neku mlađu damu, ni u 47. godini ne odustaje od strogog režima vježbanja

Michelle Rodriguez - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Michelle Rodriguez viđena je u muškom društvu na Ibizi gdje se pohvalila i savršenom linijom na pragu petog desetljeća.

Zvijezda ''Brzih i žestokih'' Michelle Rodriguez pokazala je svoju nevjerojatnu figuru dok je u nedjelju uživala kupajući se u moru na Ibizi.

46-godišnja glumica nosila je oskudni bijeli bikini koji je savršeno istaknuo njezinu vitku liniju, a Michellini zategnuti trbušnjaci itekako su bili vidljivi, zahvaljujući strogom režimu vježbanja.

Zanimljivo je i da je snimljena na molu u muškom društvu, ali tko je dotični gospodin i u kakvom su odnosu, još nije poznato.

Inače, Michelle se ranije povezivalo s glumcem Zacom Efronom i manekenkom Carom Delevingne, a tulumarila je i sa 17 godina mlađim modelom Jordanom Barrettom koji je u svijetu mode poznat kao "zločesti dečko".

Nedavno je i snimljena s partnericom Carmen Vandenburg dok su uživale u čarima Cannesa ispred svjetski poznatog hotela Eden Roc.

Povezana vijest Celebrity Zvijezda ''Brzih i žestokih'' snimljena u društvu partnerice, golišavi prizori pokazuju da su itekako spremne za ljeto!

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela razvrata koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ponovni ulaz!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda franšize Brzi i žestoki imala je poteškoća s penjanjem na čamac, fotke glumice sve su nasmijale!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nataša Janjić pokazala je kako se s ovim vrućinama bori na kontinentu, usput je otkrila kako izgleda njezin savršen ljetni dan

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 inMagazin Izabela Martinović o svojoj najvećoj podršci: ''Ona je uvijek tu i sve prati, ima veću tremu od mene''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS