Je li moguće?

Bivši predsjednički par živi odvojeno, krenula su šuškanja o rastavi braka: ''Bili su dobri u glumi pred kamerama...''

Michelle i Barack Obama - 1 Afp 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Loše vijesti stižu od bivšeg američkog predsjedničkog para Michelle Obame i Baracka Obame, par se navodno rastaje nakon 30 godina braka.

Michelle Obama i Barack Obama trenutno su na probnom razvodu nakon višemjesečnih svađa oko mnogih stvari, uključujući raskošan stil života njihove kćeri, tvrde bliski izvori za Globe Magazin.

Izvori su rekli da je par želio izbjeći neugodan razvod, pa su se odlučili na probni razvod. Međutim, odvojeni život Obamama ne jamči miran i skladan brak.

Anonimni izvor rekao je: "Kad god su zajedno, čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u igranju pred kamerama, pukotine su se počele prikazivati."

Michelle i bivši američki predsjednik navodno su se udaljili jer Michelle snažno nastoji osvojiti Hollywood kroz svoju produkcijsku tvrtku Higher Ground, osvojiti utjecajne slavne prijatelje i navodno se dotjerati kako bi flertovala s mlađim dečkima.

Izvor je rekao: "Michelle je toliko oduševljena time što je moćna igračica u Hollywoodu, da nema vremena slušati Baracka kako kuka o politici.''

Druge glasine tvrdile su da je probno razdvajanje dugo čekalo jer par više nije imao ništa zajedničko nakon što su njihove kćeri Malia i Sasha napustile roditeljsko gnijezdo.

"Zaključili su da je za nju bolje da nastavi s poslom u Hollywoodu, a da on ostane na istočnoj obali. Osim toga, ona želi biti bliže djevojkama u L.A.-u i paziti na njih'', rekao je izvor.

Još jedan razlog zašto se Michelle i Barack još uvijek sudaraju su rastrošne navike i prijatelji željni zabava njihovih kćeri. Nekadašnji prvi par Sjedinjenih Država navodno se svađao oko načina života Sashe i Malie koje su trošile novac na otmjene restorane i odjeću.

Michelle i Barack vjenčali su se 1992. godine, a Michelle je Obami jedno vrijeme bila i mentorica.

''Ipak, nijednom nisam o njemu razmišljala kao o nekome s kim bih htjela izlaziti'', napisala je u svojim memoarima ''Becoming''.

''Kao prvo, bila sam njegov mentor u tvrtki. Također sam se zaklela da ću potpuno prestati izlaziti, previše obuzeta poslom da bih se ikako trudila u tome."

Na kraju su ipak otišli na spoj: "Odmah smo kliknuli... do kraja spoja je bilo gotovo... prodana sam", rekla je Michelle. U međuvremenu, Barack je rekao: ''Počastio sam je najboljim sladoledom koji je Baskin-Robbins imao u ponudi, a naš stol za večeru bio je i stol. Poljubio sam je i imalo je okus čokolade.''

1991. godine zaručili su se, a njihovu ljubav okrunile su i kćerke Malia i Sasha.

Ni Michelle ni Barack još nisu komentirali navode koji govore da su trenutno na suđenju za razvod, a razvodi li se još jedan od najpoznatijih parova današnjice pokazat će vrijeme.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Severinina majka oglasila se o incidentu koji se dogodio između pjevačice i njene sestre: ''Nije joj ovo prvi put!''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Prozvali su je hrvatskom Adrianom Limom, a nakon udaje za 25 godina starijeg milijunaša povukla se iz javnosti i o braku nije smjela govoriti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS