Mijenja imidž

Mia Dimšić za nastup u Vodicama odabrala je upečatljiv odjevni predmet koji joj baš odlično stoji!

Mia Dimšić Dusko Jaramaz 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Mia Dimšić proteklog je vikenda nastupila na CMC festivalu, a za tu prigodu odabrala je vrlo elegantan stajling u kojem nije mogla proći nezapaženo.

Pjevačica i predstavnica Hrvatske na Eurosongu Mia Dimšić otvorila je proteklog vikenda svojim nastupom CMC festival u Vodicama, a za tu prigodu odabrala je elegantan i profinjen stajling u kojem je svejedno privukla poglede publike.

Mia je odabrala svečane bijele hlače, ljubičasti svjetlucajući topić te elegantne sandalice s malom petom. Cijelokupni outfit zaokružila je srebrnim okruglim naušnicama i laganom šminkom.

Ovaj modni odabir istaknuo je njezinu vitku figuru, a gornji dio svima je privukao pažnju baš zbog svojih blještavih detalja.

Na Instagram profilu objavila je fotografiju u navedenoj kombinaciji,a u opis stavila bijelo srce.

"Kako si slatka", "Baš si predivna", "Najljepša moja", "Preslatka si", "Prekrasna naša draga Mia", hvalili su je njezini obožavatelji u komentarima.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS