"Zgodnoćo!"

Zvijezda našeg hit-showa nakon velike transformacije ponosno pokazala figuru u bikiniju!

Meri Goldašić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Meri Goldašić objavila je fotografije s ljetovanja, na kojima se pohvalila i figurom nakon značajnog gubitka kilograma.

Naša influencerica i bivša natjecateljica MasterChefa Meri Goldašić na društvenim mrežama podijelila je fotografije s ljetovanja, kojima je zadivila svoje pratitelje.

Pozirala je na brodu u sićušnom bikiniju leopard uzorka, a u galeriji je pokazala i da joj društvo pravi njezina obitelj.

"Jovanka na otocima", našalila se u opisu fotki.

"Jovanka, dobro izgledaš", "Zgodnoćo", pohvalili su je pratitelji, koje je i nasmijao njezin opis.

Meri se u MasterChefu natjecala prošle godine, a otada je prošle kroz veliku fizičku transformaciju. Osim što je izgubila značajan broj kilograma, podvrgnula se i estetskoj operaciji nosa, a o svemu je otvoreno govorila na društvenim mrežama.

Iako je je šira javnost upoznala u našem hit-showu, Meri je i prije toga bila popularna na TikToku, gdje je sada prati više od 170 tisuća ljudi, a nedavno je pokrenula i svoj podcast.

Povezana vijest Celebrity Zvijezda MasterChefa pokazala kako stvarno izgleda u badiću pa poslala važnu poruku: ''Celulit i strije su normalni!''

Povezana vijest Celebrity Meri iz MasterChefa u nikad provokativnijem izdanju obara s nogu, ovakav dekolte ne viđa se svaki dan!

Povezana vijest Celebrity Bivša natjecateljica MasterChefa javila se prizorima s Maldiva koji oduzimaju dah: ''Past će na dupe oni koji me znaju!''

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Suprugu našeg mladog političara pamtimo s fotografija koje su prije četiri godine potresle Hrvatsku, sad je privukla pažnju na špici!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity I jedna od najseksi Hrvatica partijala je u Splitu, a izdanjem za Ultru obranila je i laskavu titulu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS