Veliki problemi

Meghan Markle je muka u želucu od onoga što se uskoro najavljuje, hoće li to stvarno biti njezin kraj?

showbuzz DNEVNIK.hr

Knjiga Samanthe Markle o životu njezine sestre Meghan uskoro izlazi u prodaju, a ona već sada živi u strahu što će biti otkriveno.

Prema pisanju stranih medija Meghan Markle je u posljednje vrijeme poprilično nervozna zbog memoara koje njezina polusestra Samantha Markle planira uskoro objaviti.

Knjiga 56-godišnje Samanthe pod nazivom "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" u SAD-u bi se u prodaji trebala naći već sljedeći mjesec, a s njihovim pisanjem krenula je još 2016. godine.

Prema navodima izdavačke kuće Barnesa&Noblea knjiga bi na policama knjižara trebala biti 1. veljače, a Samantha obećava da će u knjizi od 330 stranica razotkriti skrivenu istinu o svojoj obitelji.

Izvori bliski 39-godišnjoj Meghan, koja trenutančno živi u Santa Barbari s princom Harryjem i sinom Archiejem, izjavili su za "In Touch" kako je jako uznemirana zbog svega i da joj je postalo mučno, ali javno to ne želi pokazivati.

"Stvari nisu uvijek onakve kakve se čine, u svijetu u kojem društvene etikete definiraju tko smo, kako živimo i kako gledamo jedni druge. Samantha Markle našla se se usred medijskog kaosa kada je izjavila da će otkriti pravu istinu svoje obitelji", izjavili su izdavači.

Meghan i Samantha navodno su se posljednji put vidjele 2008. godine, a Samantha je prema mlađoj sestri navodno oduvijek bila jako kritična. U nekoliko ju je navrata optužila da se želi što više društveno popeti, da mrzi njihova oca Thomasa i ostale članove obitelji, nazvala je njezino ponašanje neljudskim i prozvala je vojvotkinjom od gluposti.

Prema navodima Meghaninih bliskih prijatelja ona je još prošle godine završila u suzama kada je prvi put čula da Samantha planira pisati knjigu o njoj i da se osjeća iskorištenom.

Samantha je najavila već i drugi dio knjige pod nazivom "U sjeni vojvotkinje".

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS