Online romansa

Prije nego što je srela princa Harryja, Meghan Markle pokušala je osvojiti ovog zgodnog frajera

Matt Cardle (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prije nego što je srela princa Harryja, Meghan Markle tražila je "britanskog muškarca".

Meghan Markle tada je bila single i spremna za mingle.

Iako je danas u sretnom brakom s britanskim princem Harryjem te je duo nedavno dobio sinčića Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora, nekoliko mjeseci prije upoznavanja bivša američka glumica bacila je oko na pobjednika slavnog showa "X Factor" Matta Cardlea, piše britanski The Sun.

Meghan je udijelila kompliment atraktivnom pjevaču da je njegova velika obožavateljica, što je njemu itekako imponiralo, a nakon dopisivanja ona je navodno bila ta koja je predložila da se upoznaju i službeno. Sve je započelo na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

"Mattu je ona bila prekrasna u seriji 'Suits' te ju je zapratio. Jako se iznenadio kada ga je ubrzo zapratila nazad te započela razgovor. Nije mogao vjerovati da američka televizijska zvijezda zna tko je on i još poštuje njegov rad. No on je zatim upoznao svoju djevojku te je smatrao da nije u redu da se čuje s Meghan, pa je prekinuo komunikaciju tako što je samo nestao", otkrio je nepoznati izvor.

Meghan je u to vrijeme već bila razvedena od prvog supruga te je provodila vrijeme u Velikoj Britaniji tražeći "britanskog muškarca", a navodno ju je na spoj u to vrijeme htio izvesti i nogometaš Ashley Cole, bivši suprug pjevačice Cheryl Cole, koji je poznat kao veliki zavodnik i prevarant.

"Izgledalo je kao da bi između Meghan i Matta moglo biti nešto, no bio je loš tajming te joj uopće nije odgovorio na zadnju poruku."

Nekoliko mjeseci kasnije, Meghan je na spoju naslijepo upoznala svog princa, doslovno i metaforički, a sve ostalo je povijest. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS