zbog nje i muškarci plaču!

Nove teške optužbe na račun Meghan Markle, zbog ponašanja prema osoblju dali su joj poseban nadimak

Meghan Markle - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Supruga princa Harryja Meghan Markle ponovno je na meti kritika zbog ponašanja prema osoblju kuće u Montecitu.

Meghan Markle ni u Kaliforniji ne može pobjeći od optužbi zbog lošeg odnosa prema osoblju.

Kako javljaju američki mediji, izvor blizak paru otkrio je kako Meghan omalovažava i straši radnike i odbija prihvatiti ponuđene savjete. Zbog svega, kao i e-mailova u 5 sati ujutro i epizoda ispada, počeli su je nazivati Vojvotkinja Teška (engl. Duchess Difficult).

U publikaciji koju je originalno objavio "Hollywood Reporter" piše kako je bivša glumica apsolutno nemilosrdna prema osoblju te da maršira po kući i daje naredbe. Jedan od izvora tvrdi kako je zbog svog ponašanja rasplakala i odrasle muškarce. 

Ti medijski natpisi dolaze nedugo nakon objave kako poslije tek tri mjeseca na dužnosti odlazi šef osoblja Josh Kettler.

S druge strane, princ Harry, koji je jučer proslavio 40. rođendan, opisan je kao veliki šarmer koji podilazi drugima, no da se osjeća jako usamljeno i da mu je jedini prijatelj tjelohranitelj David Langdown.

To nije prvi put da se Meghan Markle proziva zbog lošeg odnosa prema osoblju koje radi za nju.

Od vjenčanja 2018. godine do odstupanja s kraljevskih dužnosti početkom 2020. čak 18 članova osoblja, među kojima su bili i ljudi od povjerenja pokojne kraljice Elizabete II., dalo je ostavke.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lasagna zahvalio svima koji su pjevali s njim na kiši i vjetru: ''I dalje ne vjerujem da se sve ovo događa...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Sofiju Vergaru u leopard-haljini bilo je teško gledati u oči, jasno je zbog čega je privukla pažnju prolaznika

Povezana vijest Preporuke Dodijeljene nagrade Emmy: "Shogun" je najbolja dramska serija, a ''Hacks'' najbolja humoristična

Povezana vijest Celebrity Omiljeni Joey iz Prijatelja snimljen je u rijetkom izlasku s kćeri, u pomalo zapuštenom izdanju mnogi su ga jedva prepoznali

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik progovorila o svom velikom strahu: "Već sada znam da mi je ovaj život malo..."

Povezana vijest Celebrity Duško Tošić nakon razvoda progovorio o odnosu s Karleušom: "Meni je najbitnija stavka bila..."

Povezana vijest Celebrity Minea je zbog ove modne kombinacije dobila brojne pohvale, a pratiteljima nije promakla ni njezina zavidna linija: "Manekenka!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS